Kalastusretket

KALASTUTUSRETKI on loistava vaihtoehto

Jokainen kalastusretki räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kalastus retki sopii loistavasti yrityksenne Tyky päivään, vasta harrastusta aloittelevalle, perheen rentoutumis hetkeen, tai kokeneemmankin harrastajan tiedonnälän sammuttamiseen. Jokaiselle löytyy juuri se oikeanlainen kalastuskokemus. Jaan päivän aikana kanssanne kaiken tietotaidon mitä vuosien saatossa olen oppinut vesiltä ja luonnosta.

 

Retki sisältää:
 • 1-4hlö
 • Kesto n. 7h
 • Veneen + polttoaineet
 • Opaan palvelut
 • Kaikki kalastukseen tarvittavat välineet
 • Kelluntahaalari, tai kuoriasu
 • Vedenpitävät jalkineet
 • Pelastusliivit
 • Polaroid lasit
 • Laki sääteiset vastuuvakuutukset
 • kahvi+tee / juotavaa ja pikku suolaista

Kalastusretken hinta 770e sis. alv 10%

Erikseen sovittaessa:
Saaripicnik, tai kalakeitto 21e/hlö sis alv 14%
Kalastusluvat kauttamme ilman lisäveloituksia  5e/hlö

Henkilömäärän ylittyessä yhteistyökumppaneilta tarvittava määrä lisää veneitä ja oppaita juuri teidän tarpeidenne mukaan.

Jokainen retki toteutetaan vastuullisen kalastuksen perjaatteita mukaillen. Kaikki suuremmat, luonnolle tärkeät yksilöt vapautetaan. Ruokakalan kotiin vieminen on silti erittäin suotavaa ja kamera tallentaa retkellänne parhaat muistot. Luonto sekä kalat ovat tärkein yksittäinen yhteistyökumppanimme, joten emme halua kuormittaa niitä liikaa.

 

Suositeltavat ruokakala määrät / asiakas:
Hauki 1 kpl 60-85cm
Kuha 2kpl 42-55cm
Ahven 6kpl max 35cm
Meritaimen 1kpl 60cm rasvaevä leikattu

 

HAUEN kalastus on todella suosittua nykypäivänä, ja onkin tärkein saaliskala retkillämme. Suuriakin yksilöitä saadaan tasaisin väliajoin, varsinkin keväällä ja myöhemmin syksyllä. Hauen kalastukseen on useita erinlaisia tekniikoita jigikalastuksesta aina perhokalastukseen. Myös talvella käymme täkyongella, ja tuolloinkaan isot yksilöt eivät ole harvinaisia.

 

JIGIKALASTUS on erittäin hauska ja saalisvarma tapa kalastaa. Tällä kalastusmuodolla saadaan eritoten kuhaa, ahventa sekä haukea. Jigillä kalastetaan keulakoneella ankkuroidusta veneestä joko heittämällä pohjan tuntumassa, tai vertikaalijigaamalla jolloin vene liikkuu hitaasti. Kevyet välineet ja ohut siima antavat erittäin hyvän tuntuman kalastukseen sekä kaloihin.

 

MERITAIMENTA kalastetaan yleensä ulkosaaristossa ja sen laidoilla jossa se saalistaa silakkaa sekä kolmipiikkiä. Meritaimenen kanssa kärsivällisyys on malttia, koska yksilömäärät ovat paljon pienemmät kuin muilla yleisimmillä saaliskaloillamme. Mutta eritoten keväisin ja syksyisin se on mahtava ja voimakas kala siiman päässä. Lusikat ja pienet vaaput antavat tuolloin parhaiten saalista.

 

Peruutusehdot: Jos matka peruutetaan tilaajan toimesta kahden viikon sisällä sovitusta ajankohdasta,  peritään 50%  retken hinnasta.  Jos matka peruutetaan 72h sisällä ennen sovittua ajankohtaa peritään 100% retken hinnasta. Jos retki peruuntuu oppaasta johtuvista syistä, laskutusta ei tapahdu. Jos säätila (esim. jäät estävät vesille pääsyn) ei mahdollista kalastamista yritetään ensisijaisesti muuttaa lähtösatamaa, tai ajankohtaa yhteisymmärryksessä tilaajan kanssa.